Bedrijfsverzekeringen afsluiten?
Wij helpen je bij het maken van de beste keuze, zodat je bedrijf
altijd voortgezet kan worden.

Als ondernemer lever je niet alleen diensten of producten, maar jouw bedrijf kan ook fungeren als jouw pensioen, het inkomen van jouw werknemers en de financiële zekerheid voor jouw gezin. Misschien wel allemaal tegelijkertijd!

Stel je eens voor dat er een ramp gebeurt die de realisatie van jouw doelen in gevaar brengt en zelfs de toekomst van jouw bedrijf bedreigt. Gelukkig kun je de meeste risico’s uitstekend verzekeren, maar het is wel belangrijk om te weten dat verzekeraars altijd kleine lettertjes en uitzonderingen hebben.

Wij helpen je bij het maken van de beste keuze uit het enorme aanbod, waardoor jij je volledig kunt richten op jouw onderneming.
Beeldmerk

Waarom bedrijfsverzekeringen afsluiten via Verschoor?

Continuïteit voor jouw bedrijf

We zorgen ervoor dat jouw risico's beheerd worden en dat je goed verzekerd bent.

100% onafhankelijk

Als onafhankelijke adviseur zijn wij volledig vrij om je de beste opties aan te bieden, zonder enige verplichting om producten van een specifieke aanbieder aan te bevelen.

Service

We regelen alles rondom jouw bedrijfsverzekeringen en we helpen je met het treffen van effectieve preventiemaatregelen om schade te voorkomen.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en bieden daarom op maat gemaakte adviezen die aansluiten op de specifieke behoeften en risico's van jouw bedrijf.

Gemakkelijk bereikbaar

Wij zijn toegankelijk en altijd bereikbaar voor jouw vragen. Of het nu gaat om een simpele vraag of een uitgebreide adviessessie, wij staan altijd voor je klaar.

Hulp bij schade

Wij staan klaar om je te helpen bij het afhandelen van schade en we zorgen ervoor dat je de dekking krijgt waar je recht op hebt.

Schade voorkomen

Naast het adviseren van de juiste verzekeringen, nemen we ook ruim de tijd om te bespreken welke organisatorische- en preventiemaatregelen voor jouw bedrijf van toepassing zijn om schade te voorkomen.

 

Dat is niet alleen van belang voor de veiligheid en continuïteit van jouw bedrijf, maar kan ook leiden tot een verlaging van de premie van verzekeringen.

Beeldmerk

Onafhankelijk advies over bedrijfsverzekeringen
Veelgestelde vragen en antwoorden

Verschoor is een onafhankelijk advieskantoor. We krijgen regelmatig vragen wat dat nu precies betekent. Hieronder vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen hierover.

Een gedegen financieel plan geeft je inzicht in je huidige financiële situatie en helpt je doelen te stellen voor de toekomst. Het fungeert als een routekaart voor het behalen van financiële zekerheid.
Absoluut. Onafhankelijke adviseurs hebben ervaring met diverse financiële situaties en kunnen op maat gemaakt advies bieden, zelfs als je situatie complex is.
Het is raadzaam om je financiële plan jaarlijks te herzien of wanneer er aanzienlijke veranderingen plaatsvinden in je leven, zoals een nieuwe baan, huwelijk, geboorte of pensioen.
Een onafhankelijke adviseur is een professionele expert die niet gebonden is aan een enkele verzekeringsmaatschappij. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de beste verzekeringsopties voor jouw bedrijf, omdat ze toegang hebben tot meerdere verzekeraars.
Als je kiest voor een onafhankelijke adviseur, krijg je toegang tot een breder scala aan financiële producten en oplossingen. Dit komt doordat ze niet gebonden zijn aan specifieke producten van één instelling en daardoor de vrijheid hebben om op maat gemaakt advies te bieden dat echt bij jouw behoeften past.
Nee, financieel advies is relevant voor iedereen, ongeacht het vermogensniveau. Of je nu net begint met sparen of al een aanzienlijk vermogen hebt, een adviseur kan je helpen je financiële doelen te bereiken.
Een financieel adviseur biedt breed financieel advies, terwijl een vermogensbeheerder zich richt op het beheer van beleggingsportefeuilles. Sommige adviseurs combineren beide diensten.
Michel Verschoor

Kennis maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat. Geen ingewikkeld gedoe, maar een betrouwbare partner die het beste voor jou en je portemonnee zoekt.

Beeldmerk