Met ons advies op maat kan je de impact van risico's rondom personeel verminderen en verzuimkosten effectief beheersen.

Bij ons kun je niet alleen terecht voor advies op het gebied van  verzuimverzekeringen, maar ook voor begeleiding bij belangrijke verzekeringen voor werkgevers zoals de werkgeversaansprakelijkheidsverzekering.

Wij bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijfssituatie en branche.

Beeldmerk

Waarom personeelsverzekeringen en regelingen voor je personeel afsluiten via Verschoor?

Persoonlijk

We houden rekening met jouw bedrijfsdoelstellingen, budget, en risicobereidheid. We nemen de tijd om de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf te begrijpen. Ons advies stemmen we daarop af.

100% onafhankelijk

Als onafhankelijke adviseur zijn wij volledig vrij om je de beste opties aan te bieden, zonder enige verplichting om producten van een specifieke aanbieder aan te bevelen.

Service

We zijn er om je te ondersteunen en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden. Je bent geen nummer bij ons; we streven naar een langdurige relatie waarin de belangen van jouw bedrijf centraal staan.

Maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten op jouw specifieke bedrijfssituatie en branche.

Communicatie

Wij kunnen je helpen bij het helder communiceren van complexe onderwerpen, zoals arbeidsongeschiktheid, naar je werknemers.

Gespecialiseerd

WIj hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van personeelsverzekeringen. Met ons aan jouw zijnde sta je sterk.

Beeldmerk

Onafhankelijk advies over personeelsverzekeringen
Veelgestelde vragen en antwoorden

Verschoor is een onafhankelijk advieskantoor. We krijgen regelmatig vragen wat dat nu precies betekent. Hieronder vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen hierover.

Een onafhankelijke adviseur is niet gebonden aan specifieke producten of aanbieders. Dit betekent dat het advies puur gebaseerd is op jouw behoeften, niet op het promoten van een bepaald product.
Een verzuimverzekering beschermt je bedrijf tegen de financiële gevolgen van langdurige ziekte van werknemers. Een adviseur kan helpen bij het vinden van een verzekering die past bij jouw bedrijfsgrootte en risico’s.
Een onafhankelijke adviseur kan de markt vergelijken en de meest kosteneffectieve oplossingen vinden die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

Een adviseur kan je begeleiden bij het aanpassen van je verzekeringen om mee te groeien met de veranderingen in je bedrijf.

Michel Verschoor

Kennis maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat. Geen ingewikkeld gedoe, maar een betrouwbare partner die het beste voor jou en je portemonnee zoekt.

Beeldmerk