Over Verschoor
makelaardij en assurantiën

Boeiende combinatie

Verschoor Assurantiën, opgericht in 1983 door Michel Verschoor (zie foto), is een bedrijf dat zijn wortels heeft in de makelaardij. Wat begon als een interesse in onderhandelen en het verkennen van verschillende huizen, groeide al snel uit tot een passie voor zowel het makelaarsvak als de financiële dienstverlening. Een boeiende combinatie waar de transactiegerichte dienstverlening van een makelaar juist wordt aangevuld met de klantgerichte dienstverlening die gepaard gaat met advies over verzekeringen.

Verzekeringen

We adviseren zowel zakelijke als particuliere klanten over verzekeringen. Van onroerend goed tot inventaris, van personeel tot transport; we kunnen verzekeringen adviseren voor alles wat jij nodig hebt. Met ons netwerk van tientallen verzekeraars kunnen we op basis van jouw situatie de beste voorstellen en premies presenteren. We werken volstrekt onafhankelijk, maar weten inmiddels natuurlijk wel welke verzekeraar het beste bij welke branche past of waar de voorwaarden het scherpst zijn.

“In het gehele traject ben ik het eerste en enige aanspreekpunt. Ik ken de klant en zijn situatie persoonlijk.

 

Wel zo prettig voor een ingewikkeld hypotheekadvies of als je onverhoopt een beroep moet doen op je verzekering.”

 

Michel Verschoor

Hypotheekadvies

Verschoor is gespecialiseerd in hypotheekadvies. Dit sluit perfect aan op de makelaardij. We zitten graag met jou om de tafel om alle mogelijkheden te bespreken. We maken de informatie begrijpelijk en eenvoudig. Zo weet je zeker, dat je jarenlang profiteert van een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie.

We staan voor je klaar

Bij Verschoor draait het om jou als klant. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een complexe hypotheekconstructie of het regelen van een uitkering na een grote schade.
Michel Verschoor

Bezoek adres

Hoogstraat 10-12
3417 HC Montfoort

Contact

Kennis maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat. Geen ingewikkeld gedoe, maar een betrouwbare partner die het beste voor jou en je portemonnee zoekt.

Beeldmerk